Dag 45 - Reisverslag uit Doha, Qatar van petervanthof - WaarBenJij.nu Dag 45 - Reisverslag uit Doha, Qatar van petervanthof - WaarBenJij.nu

Dag 45

Blijf op de hoogte en volg

01 Maart 2016 | Qatar, Doha

Zo weer bij hoop ik (als ik dit geplaatst krijg.....). Een drukke dag op school: de hele dag bezoek van Geert Simons, de regio-coordinator Midden-Oosten van LanguageOne voor gesprekken met allerlei mensen en afspraken voor de toekomst. Ik ben in ieder geval tot de zomervakantie nog wel betrokken bij de ontwikkelingen in Qatar, maar dan vanuit Nederland. Om 6 uur de deur uit en om kwart voor 7 weer thuis. Geert en ik hadden ondertussen wel gegeten bij de Italiaan in Landmark Mall. Het was erg druk op de weg naar huis, dus daar deden we wel even over.
Margy en Bea hadden hun laatste dagje samen en gingen naar het Museum voor Islamitische Kunst. Dat was helaas gesloten, waarom is een raadsel. Ze hebben zich de rest van de dag prima vermaakt in de City Mall en heerlijk geluncht.
Daarna naar huis, inpakken en eten. Om 8 uur is Bea met de taxi vertrokken, Geert is met haar meegelift, want die moest vanavond weer naar Dubai. Het was heel gezellig met Bea en ze heeft een goede indruk gekregen van ons leven hier en de omgeving.
Het is hier inmiddels kwart voor 9, dus ik moet zo alweer naar bed! Zo vliegen de dagen wel om.